Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu. Na pečení v celku se hodí jakákoli pěkná mořská bělomasá ryba; nejlépe bez spousty drobných kostí. Výborný je například chňapal červený (red snapper), pražma (někdy prodávaná pod názvem pomfret) či morčák (neboli mořský vlk).
Tyhle palačinky stojí a padají s citronem. Dává jim nezaměnitelnou lahodnou chuť. Jsou lehké, a přitom výrazné. Když je připravíte jako dezert, všichni budou volat po přídavku!
Těstoviny v osvěžujícím pojetí. Aromatický krém ze smetany, žloutků a citronové kůry skvěle dochutí parmazán.
Milujete poháry? Zkuste tenhle: jen čtvrt hodiny práce a zaručený efekt!
Delikátní doprovod k masu a hezký dárek pro milovníky grilování.

Těstoviny v osvěžujícím pojetí. Aromatický krém ze smetany, žloutků a citronové kůry skvěle dochutí parmazán.
Milujete poháry? Zkuste tenhle: jen čtvrt hodiny práce a zaručený efekt!
Delikátní doprovod k masu a hezký dárek pro milovníky grilování.
Přidat komentář