Hodí se i na gril
1. Rozpalte gril nebo troubu na nejvyšší stupeň. Jednu polovinu citronu pokrájejte na klínky, druhou na plátky. Na přiostřenou špejli napíchněte kousek pečiva, kostku sýra, plátek citronu a třešňové rajčátko, potom ještě jednou totéž. Stejným způsobem připravte i ostatní kebaby. Pak je položte na plech vyložený pečicím papírem.
2. Posypte citronovou kůrou a rozmarýnovými lístky a zakapejte olejem. Opékejte pod grilem nebo v rozpálené troubě z každé strany minutu dvě, aby bageta pěkně zhnědla. Podávejte
se skrojky citronu.
Citron
Použijte pokud možno chemicky neošetřené plody, nebo ho alespoň důkladně vydrbejte kartáčem a horkou vodou. Báječné voňavé citrony, které se dají jíst opravdu celé, koupíte v Albiu, Country Lifu, Plusu nebo přes www.bioobchod.cz.
2. Posypte citronovou kůrou a rozmarýnovými lístky a zakapejte olejem. Opékejte pod grilem nebo v rozpálené troubě z každé strany minutu dvě, aby bageta pěkně zhnědla. Podávejte
se skrojky citronu.
Citron
Použijte pokud možno chemicky neošetřené plody, nebo ho alespoň důkladně vydrbejte kartáčem a horkou vodou. Báječné voňavé citrony, které se dají jíst opravdu celé, koupíte v Albiu, Country Lifu, Plusu nebo přes www.bioobchod.cz.