0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

3x krémový dezert

vamilková zmrzlina s borůvkami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Náhlá chuť na sladké? Pokud máte v lednici alespoň smetanu, mléko a vejce, umícháte skvostné dezerty.

Dezerty z vajec a smetany vyžadují jemnější zacházení, aby se krém nesrazil. Při správném přístupu se vám ale odmění lahodnou chutí a hebkou konzistencí. Neodoláte!

Související články

Jak připravit domácí crème fraîche
  • Tipy a triky

Jak připravit domácí crème fraîche

Crème fraîche báječně doplní krémové polévky, lososa, brambory i sladké dezerty. Pokud se vám tento jemný, lehce zakysaný smetanový krém zdá v obchodě příliš drahý nebo ho nemůžete sehnat, připravte si svůj vlastní. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit