Plody pozdního podzimu rozzáří i jinak pošmourný listopad. Vychutnejte si snadné večeře z dýně, červené řepy či pórku.
- Kuřecí paličky s dýňovou kaší
Kaše nemusí být jen z brambor. Zkuste tu naši – s dýní. Bude to příjemná, a hlavně chutná změna! V kombinaci s kuřecími paličkami se postará o skvělý oběd či večeři. - Karbanátky Lindström s červenou řepou
Tohle jídlo se jmenuje po jednom švédském továrníkovi, který část života pobýval v Petrohradě, a podává se jako součást slavnostního švédského stolu smörgåsbord. Někdy se ještě doplňuje volským okem. - Vařený květák se sýrem
Geniální svou jednoduchostí. Připravíte ho rychle a kdekoli. Stačí vám jeden hrnec a pak už jen čekejte na údiv a ovace hostů. Květák se sýrem můžete i zapéct, ale takhle nejlépe vynikne jeho pravá a jemná chuť. - Ostré špagety s dýní a pancettou
Dýně plné sladké dužiny jsou těmi nejkrásnějšími posly podzimu. Dají se z nich připravit desítky výtečných jídel, ke kterým patří i tyto jednoduché pikantní špagety. - Cizrna s pórkem, sušenými rajčaty a opékanou polentou
Cizrna dobře ladí s jakoukoli zeleninou. Vařenou luštěninu můžete nahradit tou z konzervy. Polentu si naopak můžete uvařit vlastní a podávat ji jako kaši.