0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 listopadových večeří

jídlo na talíři
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

Plody pozdního podzimu rozzáří i jinak pošmourný listopad. Vychutnejte si snadné večeře z dýně, červené řepy či pórku.

  • Kuřecí paličky s dýňovou kaší
    Kaše nemusí být jen z brambor. Zkuste tu naši – s dýní. Bude to příjemná, a hlavně chutná změna! V kombinaci s kuřecími paličkami se postará o skvělý oběd či večeři.
  • Karbanátky Lindström s červenou řepou
    Tohle jídlo se jmenuje po jednom švédském továrníkovi, který část života pobýval v Petrohradě, a podává se jako součást slavnostního švédského stolu smörgåsbord. Někdy se ještě doplňuje volským okem.
  • Vařený květák se sýrem
    Geniální svou jednoduchostí. Připravíte ho rychle a kdekoli. Stačí vám jeden hrnec a pak už jen čekejte na údiv a ovace hostů. Květák se sýrem můžete i zapéct, ale takhle nejlépe vynikne jeho pravá a jemná chuť.
  • Ostré špagety s dýní a pancettou
    Dýně plné sladké dužiny jsou těmi nejkrásnějšími posly podzimu. Dají se z nich připravit desítky výtečných jídel, ke kterým patří i tyto jednoduché pikantní špagety.
  • Cizrna s pórkem, sušenými rajčaty a opékanou polentou
    Cizrna dobře ladí s jakoukoli zeleninou. Vařenou luštěninu můžete nahradit tou z konzervy. Polentu si naopak můžete uvařit vlastní a podávat ji jako kaši.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč