Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 listopadových večeří

jídlo na talíři
ZDROJ: PXhere.com
sdílet:

Plody pozdního podzimu rozzáří i jinak pošmourný listopad. Vychutnejte si snadné večeře z dýně, červené řepy či pórku.

  • Kuřecí paličky s dýňovou kaší
    Kaše nemusí být jen z brambor. Zkuste tu naši – s dýní. Bude to příjemná, a hlavně chutná změna! V kombinaci s kuřecími paličkami se postará o skvělý oběd či večeři.
  • Karbanátky Lindström s červenou řepou
    Tohle jídlo se jmenuje po jednom švédském továrníkovi, který část života pobýval v Petrohradě, a podává se jako součást slavnostního švédského stolu smörgåsbord. Někdy se ještě doplňuje volským okem.
  • Vařený květák se sýrem
    Geniální svou jednoduchostí. Připravíte ho rychle a kdekoli. Stačí vám jeden hrnec a pak už jen čekejte na údiv a ovace hostů. Květák se sýrem můžete i zapéct, ale takhle nejlépe vynikne jeho pravá a jemná chuť.
  • Ostré špagety s dýní a pancettou
    Dýně plné sladké dužiny jsou těmi nejkrásnějšími posly podzimu. Dají se z nich připravit desítky výtečných jídel, ke kterým patří i tyto jednoduché pikantní špagety.
  • Cizrna s pórkem, sušenými rajčaty a opékanou polentou
    Cizrna dobře ladí s jakoukoli zeleninou. Vařenou luštěninu můžete nahradit tou z konzervy. Polentu si naopak můžete uvařit vlastní a podávat ji jako kaši.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...