Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
5 večeří pro zahřátí

5 večeří pro zahřátí

Rozpalte to s těmi správnými přísadami. Zaručujeme vám, že s těmito večeřemi si na vás mráz nepřijde!
22. 11. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Česnekové kuře s rozmarýnem a pancettou


Máslo s bylinkami zajistí, že jinak suché kuřecí maso bude šťavnaté a voňavé. (recept)

Makrela s kari bramborami


Jídlo s vůní dálek. Makrelu můžete péct i v celku. V tom případě ji přidejte do pekáče hned na začátku pečení. (recept)



Těstoviny s květákem, slaninou a chilli


Zdá se vám kombinace těstovin a květáku zvláštní? Není důvod, je delikátní! Vždyť brokolici nebo rukolu do nich taky běžně dáváte a květák patří do stejné rodiny brukví. (recept)

Kuřecí vývar se zázvorem, kuřetem a orzem


Super rychlá, výživná a lehká polévka s povzbuzujícím účinkem. Důležitý je čerstvý zázvor a kvalitní domácí vývar. (recept)

Smažený hermelín s česnekem


Čím kvalitnější sýr s bílou plísní použijete, tím lepší výsledek můžete očekávat. Česnek doporučujeme český. (recept)

REKLAMA

Přidat komentář