Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 5
Do 10 minut 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 201 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 2 g
Tuky 13 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

I nejobyčejnější jídla se mohou změnit v delikatesu, když víte, čím je doplnit.

Související recepty

Suroviny

makrela 1 ks
uzená
pepř
jarní cibulka
čerstvý
sůl himálajská

Postup

1

Menší uzenou makrelu rozevřete nožem na břišní straně, vyjměte kostru a maso lehce opepřete, posypte najemno nakrájenou cibulkou a pokapejte šťávou z citronu.

2

Podávejte s čerstvým chlebem s máslem a himálajskou solí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...