0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Uzená makrela s cibulkou a čerstvým chlebem

Uzená makrela s cibulkou a čerstvým chlebem

5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 10 minut 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 201 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 2 g
Tuky 13 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

I nejobyčejnější jídla se mohou změnit v delikatesu, když víte, čím je doplnit.

Suroviny

makrela 1 ks
uzená
pepř
jarní cibulka
citronová štáva 2 PL
chleba
čerstvý
máslo
sůl himálajská

1 Menší uzenou makrelu rozevřete nožem na břišní straně, vyjměte kostru a maso lehce opepřete, posypte najemno nakrájenou cibulkou a pokapejte šťávou z citronu.

2 Podávejte s čerstvým chlebem s máslem a himálajskou solí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!
  • Tipy a triky

Levné, jednoduché a chutné večeře? Ty za studena!

Dobrá večeře nemusí být jen ta teplá, lze ji připravit i bez hodin strávených u plotny. Přinášíme vám tipy na studené večeře, na kterých si nejen pochutnáte, ale ušetříte navíc čas i peníze! Spoustu skvělých receptů najdete v článku a v...
Nejlepší rajčatové saláty
  • Suroviny

Nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
Jak správně uvařit vejce
  • Jak na to

Jak správně uvařit vejce

Bojujete, když vaříte vajíčka? Toužíte po vejcích naměkko, ale pokaždé jsou žloutky tužší, než je vám milé? Poradíme vám, jak správně uvařit vejce, aby měla neporušenou skořápku a obsah podle vašich představ.  ...

Obchod Apetit