Udělejte něco jinak: místo masa dejte do karbanátků čočku, do omelety zapečte rybu, špenát vyměňte za kopřivy. Neotřelé nápady v jídle vás budou bavit. A budou vám i chutnat!
- Čočkové karbanátky s jogurtovou omáčkou
K večeři si je dejte se šťouchanými bramborami a druhý den si je vezměte do práce v housce jako burger. Tuto skvělou svačinu vám budou všichni závidět. (recept) - Omeleta s uzenou rybou a rukolou
Nápad přidat do klasické vaječné omelety uzenou rybu, voňavý čedar a zakysanou smetanu nás opravdu nadchl. A potom nám i zachutnal. (recept) - Rigatoni s kopřivami
Tepelně upravené kopřivy váš jazyk nepopálí. Jsou jich plné zahrady, louky i meze a jejich výrazná chuť nás v tomto jídle baví víc než klasický špenát. (recept) - Francouzské vepřové ragú
Pohodové vaření pro ty, kteří se v kuchyni nepředřou. Stačí jen dobrá pánev a pár ingrediencí. (recept) - Pizza kapsy se salámem a olivami
Rafinovaná obměna tradiční italské dobroty skrývá všechnu náplň uvnitř. Do prvního kousnutí tak vlastně nikdo kromě kuchaře neví, na čem si pochutná. (recept)