5 večeří: teplé zimní saláty

5 večeří: teplé zimní saláty
sdílet:
Uděláme vám chuť na saláty i uprostřed zimy! Jsou teplé, báječně zkombinované a hodí se k obědu či večeři.
Loďky z červené cibule na dýňových vlnách. S opečeným chlebem vás tohle křupavé jídlo uhrane, zasytí a rozveselí.

Polovinu červené čekanky můžete nahradit běžnější bílou.

Vejce a špenát se k sobě skvěle hodí!

Vidličkou, lžící, nebo rovnou rukama?

Díky syté cizrně a výraznému sýru vám nikdo nevyčte, že má na talíři jen zelené listí.
    Autor: Redakce Apetit

    Apetit magazín

    Koprová omáčka na 6 různých způsobů
    • Tipy redakce

    Koprová omáčka na 6 různých způsobů

    Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
    Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
    • Tipy redakce

    Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

    Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
    SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
    • Soutěže

    SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

    Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
    Za vůní dálek: kubánská kuchyně
    • Zajímavosti

    Za vůní dálek: kubánská kuchyně

    Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

    Obchod Apetit