Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cenné rady, jak na ovocné knedlíky

Chystáte se vařit ,ovoknedle‘? Přečtěte si, na co nesmíte zapomenout.
19. 5. 2009 | Autor: redakce Apetitu
  1. Než ,ukoulíte‘ celou várku, vždy uvařte jeden kus na zkoušku.
  2. Není-li uvedeno jinak, vyndavejte knedlíky z vroucí vody děrovanou naběračkou a nechte na cedníku okapat. Propichujte jen kynuté.
  3. Prakticky všechna těsta můžete ,ztužovat‘ moukou, strouhankou či krupicí, případně ředit máslem či mlékem.
  4. Ovoce může být čerstvé i mražené, důležité je, aby bylo co nejlépe osušené.

Související

Jemný ořechový knedlík s pastinákem

Ořechy a pastinák dodají slavnostní verzi houskových knedlíků kořenitou chuť.

Jak uvařit tvarohové knedlíky

Ovocné knedlíky nás můžou provázet celé léto. Už na konci května začneme vařit tvarohové s jahodami, vzápětí dozrají...

Jak na ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Ve třetím dílu seriálu o vaření ovocných knedlíků se podíváme na odpalované těsto. Vysvětlíme techniku odpalování,...

Jak na ovocné knedlíky

Naučte se uvařit báječné knedlíky z kynutého, tvarohového či odpalovaného těsta! Naplnit je můžete meruňkami, borůvkami...

10x ovocné knedlíky

Spousta šťavnatého ovoce zabalená do lahodného těsta. Máme recepty pro milovníky klasiky i rozené experimentátory. Než...

Ovocné knedlíky

S borůvkami, jahodami, meruňkami, švetkami, tvarohové, bramborové, kynuté, odpalované, plněné či jako nočky, posypané...
REKLAMA

Přidat komentář