Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cenné rady, jak na ovocné knedlíky

Cenné rady, jak na ovocné knedlíky
sdílet:

Chystáte se vařit ,ovoknedle‘? Přečtěte si, na co nesmíte zapomenout.

 
  1. Než ,ukoulíte‘ celou várku, vždy uvařte jeden kus na zkoušku.
  2. Není-li uvedeno jinak, vyndavejte knedlíky z vroucí vody děrovanou naběračkou a nechte na cedníku okapat. Propichujte jen kynuté.
  3. Prakticky všechna těsta můžete ,ztužovat‘ moukou, strouhankou či krupicí, případně ředit máslem či mlékem.
  4. Ovoce může být čerstvé i mražené, důležité je, aby bylo co nejlépe osušené.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín