0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby hrášek zůstal zelený

hrášek
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Vadí vám, že hrášek při vaření ztratí svou svěží barvu? Poradíme vám, jak docílit toho, aby se vám v jídle krásně zelenal.

 

Hrášek krátce ho povařte ve slané vodě a prudce zchlaďte. Pak ho přidejte do připravovaného pokrmu. Rychlejší variantou je přidat do vody, v níž se hrášek vaří, půl lžičky jedlé sody.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit