Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Krémový hrášek se salátem a slaninou


< 30 min
0,0 (0x)

Hrášek a salát povařený v bílém víně, chuť doladí slanina. Rychlá a chutná příloha.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 603 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Aby hrášek zůstal zelený 5x svěží hrášek

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5

Související články

jarní zeleninový salát s ředkvičkami

Zelené a svěží jarní vaření

Sladký hrášek, malé žluťoučké brambory a opravdu čerstvý chřest jsou k dostání jen pár týdnů v roce, a proto stojí za to zaměřit se na ně! Na jaře má sezonu všechna křehká, svěží zelenina, díky které můžeme konečně vařit z čerstvých a místních surovin.