0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby lilek při vaření nezčernal

grilovaný lilek
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Několik tipů, jak postupovat, když chcete vařit lilek.

Napřed lilek rozkrojte, osolte a chvíli nechte stát, aby vyloučil tekutinu. Nebude tolik hořký. Potom jej nakrájejte a dejte do hrnce s vodou. Aby lilek nezčernal, přidejte do vody lžíci mléka.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit