Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby lilek při vaření nezčernal

grilovaný lilek
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Několik tipů, jak postupovat, když chcete vařit lilek.

Napřed lilek rozkrojte, osolte a chvíli nechte stát, aby vyloučil tekutinu. Nebude tolik hořký. Potom jej nakrájejte a dejte do hrnce s vodou. Aby lilek nezčernal, přidejte do vody lžíci mléka.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč