Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
0,0 (0x)
14. 5. 2019
Lilek na grilu s houbami a omáčkou z podmáslí


Snadné
< 10 min
0,0 (0x)

Pravidelnou školu vaření vede na stránkách Apetitu šéfkuchař Pavel Býček. Každý měsíc vás učí jednu ze základních kuchařských technik. V dnešní osmé a poslední lekci vás naučí ovládat techniku, bez níž si snad nelze představit léto!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

NA HOUBY

NA OMÁČKU Z PODMÁSLÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1618 kcal
  • Bílkoviny 59 g
  • Sacharidy 284 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/6

Ideální parťák na začátek léta? Červnový Apetit! Najdete v něm spoustu nových nápadů, triků a tipů, jak si co nejlahodněji zpříjemnit slunné dny. Čekají vás bleskové večeře, které vám umožní trávit více času venku s rodinou, neodolatelné jahodové dezerty, jimiž si dokonale osladíte život, nedělní menu s nádechem nostalgie, masa v opulentní úpravě či hned 4 recepty na exotický tabouleh vonící bylinkami. Zlatým hřebem je ovšem čajový dýchánek jako z říše divů. Propadněte se s Alenkou do světa fantazie! Nechybí ani velký průvodce 9. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 15. 6. opět v pražské Grébovce. Už se nemůžeme dočkat, až se tam potkáme. Těšíme se na vás! Apetit, napsáno s chutí.