0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby posyp na pečivu držel

pečivo
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Sypete pečivo mákem, kmínem, jinými semínky, solí nebo cukrem? Pokud chcete, aby posyp zůstal na pečivu, máme pro vás rychlý tip... 

 

Vytvarované těsto rozložte na plech vyložený pečicím papírem, rozprašovačem ho lehce poprašte vodou a pak posypte. S kropením to však nepřehánějte. Pečte, jak jste zvyklí. 

 

Související články

10 + 1 tip jak zpracovat staré pečivo
  • Tipy a triky

10 + 1 tip jak zpracovat staré pečivo

Ne vždy se podaří nakoupit tolik pečiva, abychom ho zvládli sníst čerstvé. Někdy zbydou rohlíky, housky, chléb, veka nebo třeba vánočka. Určitě nic z toho nevyhazujte. Ukážeme vám několik tipů, jak staré pečivo „recyklovat“ a nachystat...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit