0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby se sýr lépe strouhal

strouhání sýra
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Chysáte se připravovat zapékané těstoviny, nebo zeleninu a potřebujete nastrouhař větší množství sýra? 

 

Aby se vám pak struhadlo lépe čistilo, dejte struhadlo pár minut před plánovaným strouháním sýra do mrazáku. Nemáte-li čas nebo mrazák, nechte struhadlo chvíli pod tekoucí studenou vodou a pak ho pořádně osušte.

 

Související články

Sýrové prkénko s ořechy a datlemi
  • Tipy a triky

Sýrové prkénko s ořechy a datlemi

Francouzi sýry běžně podávají místo sladkého dezertu. Vyzkoušejte to jako oni nebo sýrové prkénko nabídněte jako chuťovku na party. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit