0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bambusové výhonky

Vepřové s bambusovými výhonky
ZDROJ: Flickr.com, wEnDy
sdílet:

Jsou jedním ze základních pilířů asijské kuchyně. Jejich obliba ale roste všude ve světě. 

Nejčastější způsob konzervace výhonků je naložením do slaného nálevu. Pokud jste je sehnali čerstvé, vložte je do nádoby s vodou a uzavřete. Takto je můžete uchovávat v ledničce několik dní. Vodu měňte každý den. Nakrájené výhonky vařte v osolené vodě alespoň 15 minut, čerstvé výhonky ještě déle. 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit