Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bambusové výhonky

Vepřové s bambusovými výhonky
ZDROJ: Flickr.com, wEnDy
sdílet:

Jsou jedním ze základních pilířů asijské kuchyně. Jejich obliba ale roste všude ve světě. 

Nejčastější způsob konzervace výhonků je naložením do slaného nálevu. Pokud jste je sehnali čerstvé, vložte je do nádoby s vodou a uzavřete. Takto je můžete uchovávat v ledničce několik dní. Vodu měňte každý den. Nakrájené výhonky vařte v osolené vodě alespoň 15 minut, čerstvé výhonky ještě déle. 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...