Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bambusové výhonky

Vepřové s bambusovými výhonky
ZDROJ: Flickr.com, wEnDy
sdílet:

Jsou jedním ze základních pilířů asijské kuchyně. Jejich obliba ale roste všude ve světě. 

Nejčastější způsob konzervace výhonků je naložením do slaného nálevu. Pokud jste je sehnali čerstvé, vložte je do nádoby s vodou a uzavřete. Takto je můžete uchovávat v ledničce několik dní. Vodu měňte každý den. Nakrájené výhonky vařte v osolené vodě alespoň 15 minut, čerstvé výhonky ještě déle. 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...