Čínská pánvička se zeleninou a oříšky kešu

Čínská pánvička se zeleninou a oříšky kešu

Hodnocení receptu
Průměr: 2.9 ()
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1465 kcal
Bílkoviny 137 g
Sacharidy 95 g
Tuky 57 g
Vláknina 29 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tenhle rychlý a pestrobarevný recept inspirovala stylem přípravy nápaditá čínská kuchyně. Připravujte stylově ve woku...

Suroviny

krůtí prsa 500 g
nakrájená
meruňková zavařenina 70 ml
pomerančová šťáva 3 PL
citronová štáva 2 PL
škrob 2 ČL
maizena
hořčice dijonská 2 ČL
rostlinný olej 2 PL
jemný
česnek 1 stroužek
nasekaný
zázvor (čerstvý) 1 cm
nasekaný
paprika červená 1 ks
nakrájená
hrášek 1 hrnek
mrkev 2 ks
nakrájená na sirky
sůl
pepř
jarní cibulka 2 ks
nakrájená
kešú hrst
pražené
1. V silnostěnné velké pánvi, kastrolu nebo woku rozpalte olej a zprudka na něm ze všech stran osmahněte kousky masa; stačí tři až čtyři minuty. Vyjměte a dejte stranou.

2. Vsypte do pánve česnek, zázvor a zeleninu kromě cibulky. Dvě minuty je za stálého míchání smažte, pak k nim přihoďte maso a vše zalijte omáčkou ze zavařeniny, ovocných šťáv, hořčice a škrobu. Povařte minutu, jen aby omáčka zhoustla. Na závěr jídlo posypte oříšky a cibulkou.

Komentáře

Obchod Apetit