Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Smažené hovězí po čínsku s kešu

Smažené hovězí po čínsku s kešu

4.2/5 Počet hodnocení: 18
Do 30 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1149 kcal
Bílkoviny 80 g
Sacharidy 45 g
Tuky 66 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Příprava rychlejší než cesta do čínského bistra. Do dvaceti minut jíte!

Suroviny

sójová omáčka 2 PL
nebo portské
cukr 1 ČL
slunečnicový olej 2 PL
na kolečka
na steak - roštěná, biftek, na tenké proužky
růžičky
kešú 25 g
pražené
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
chilli sušené
na dochucení

Postup

1

První tři přísady smíchejte v misce se dvěma lžícemi vody.

2

Olej rozpalte ve velké pánvi či woku, vsypte cibuli i nakrájené hovězí a za stálého míchání maso lehce opečte. Přesuňte na talíř.

3

Na pánev vsypte brokolici s oříšky a míchejte, minutu smažte, pak přilijte směs z misky. Uveďte do varu, přikryjte a mírně vařte pět minut, až brokolice zkřehne. Dochuťte.

4

Přidejte maso s cibulí, krátce prohřejte. Podávejte s nudlemi či rýží.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/3

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...