Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bylinková strouhanka

Strohanka
ZDROJ: Flikr.com, Jane Charlesworth
sdílet:

Vyzkoušejte aromatickou strouhanku, která lákavě ovoní každé jídlo.

 

Pečivo nasucho opečte a v hmoždíři nahrubo roztlučte. Do strouhanky vsypte velkou hrst čerstvých nasekaných bylinek dle vlastního výběru (např. tymián, saturejku, rozmarýn, petržel, majoránku, dobromysl, pažitku...) a promíchejte. Směs je určena k přímé spotřebě. Strouhanku můžete připravit také s bylinkami sušenými a uchovávat v dóze na suchém místě.

Voňavou strouhanku použijte tradičně na obalování řízků, ve směsi s olivovým olejem pokryjte křupavou krustou zapékanou zeleninu, výborně s ní ochutíte také pečené brambory.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč