0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cestovní balíček pro dospělé

jídlo na výlet
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Čím naplnit chladicí box nebo tašku na delší cestu autem nebo vlakem?

Ideální bageta na cestu je ta, kterou si připravíte sami – hodí se do ní sýr a sušená šunka, případně i sušená rajčata – dresink vynechte. K zahození není ani řízek mezi dvěma chleby. Mlsnou zaženou želatinoví medvídci nebo čokoláda – na cesty je praktičtější ,porcované‘ balení. Přibalte také pitnou vodu a ovocné nápoje nebo omyté ovoce: hroznové víno, hrušky či jablka… Hodit se budou také vlhčené ubrousky, případně prostředek na mytí rukou bez vody.

Související články

Domácí bagety na výlet
  • Zajímavosti

Domácí bagety na výlet

Sendvič s řízkemPřipravte si tuto chutnou svačinu na výlet nebo v létě na piknik. Nebudete se moci dočkat. Majonézu můžete ochutit křenem nebo oblíbenou hořčicí. Kdo není příznivcem červené řepy, nahradí ji nakládanou okurkou a třeba jarní...
Jak si zabalit na výlet
  • Tipy a triky

Jak si zabalit na výlet

Asi každému by se líbilo vystoupat na vrcholek hory a tam si udělat opulentní piknik. Tato představa ovšem není úplně reálná. Připravili jsme si pro vás pár rad a tipů, jak zabalit batoh na cestu, aby nebyl moc těžký a zároveň plný...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit