Efektní a snadná večeře – už za dvacet minut na stole, a hezky zatepla!
Suroviny
prosciutto
4
plátky
krůtí prsa
4
plátky
středně velké plátky
4
PL
omáčka antipasto s paprikami
mozzarella
125
g
nízkotučná, na 8 plátků
bazalka
1
hrst
lístky
ciabatta
1
ks
střední/2 malé
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení
salát
k podávání
Postup
1
Nažhavte gril. Pršut rozložte na plech a napříč přes něj položte plátky masa. Potřete je omáčkou, rozdělte na ně mozzarellu a lístky bazalky. Lehce dochuťte. Pršut přeložte přes maso.
2
Grilujte 10 minut, aby se maso propeklo. Nechte 2 minuty odpočívat. Ciabatty rozkrojte na 4 díly, malé napůl. Opečte pod grilem a navršte salátové lístky i grilované maso s pršutem.