0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co to jsou caponata?

caponata
ZDROJ: Pxhere.com
sdílet:

Narazili jste v italské restauraci nebo kuchařce na pojem caponata?

Je to studený předkrm z postupně opečených lilků, řapíkatého celeru, rajčat a kaparů. Dochucuje se vinným octem a cukrem a nechá vychladnout. Má mnoho variant i s další zeleninou.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit