„Naše dcera dýně miluje. Rezavému kocourovi dala jméno Dýňa a o sobě tvrdí, že se jmenuje Terezinka Dýňová. V naší kuchyni má proto dýně čestné místo. V caponatě je oblíbená dýně doplněna rozinkami, které má dcera také ráda. Pro ni ke caponatě vařím těstoviny, pro sebe si dělám polníčkový salát,“ říká Zuzka Jíňová, manželka šéfkuchaře Ondřeje Jíni.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6132 kcal
- Bílkoviny 103 g
- Sacharidy 57 g
- Tuky 599 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/4
Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!