0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilované ovoce

grilovaný ananas
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nemusíte stále grilovat jen maso. Zkuste si udělat na grilu sladký a jednoduchý dezert.

Nejvíce se hodí na grilování banán, jablko, nektarinky nebo švestky, ale vaší chuti se meze nekladou. Ovoce pokapejte  citronovou šťávou a alkoholem, potřete cukrem a můžete také posypat vanilkovým cukrem. Grilujte, dokud povrch lehce nezkaramelizuje a ovoce nezměkne. 

Související články

Dezert z grilu: Grilované ovoce
  • Tipy a triky

Dezert z grilu: Grilované ovoce

Grilování nemusí být jen o slaném hlavním chodu, na grilu totiž skvěle připravíte také dokonalý ovocný dezert. Připravte si s námi grilované broskve a nektarinky a dopřejte si svěží letní dezert s vůní ohně. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit