Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vytvarovat nejlepší karbanátky

karbanátek s bramborovým salátem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Karbanátky jsou klasika. Jak je ale připravit? 

 

Hmotu mačkejte pokud možno co nejmenší silou, aby byly karbanátky pěkně nadýchané. Až je dáte na pánev, ruce i obracečku pryč, namísto kýženého dotvarování byste z nich vymačkali šťávu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč