Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak jahody zbavit stopek

jahody
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Zjistili jsme, jak jahody dokonale zbavit stopek a bílých středů. 

Jahody omyjte a osušte. Do levé ruky vezměte jahodu a do pravé obyčejné plastové brčko na pití – čím pevnější, tím lepší. Důkladně zamiřte a vpíchněte brčko do přesného protipólu stopky. Pokračujte přitom rovně směrem ke stopce, až si k ní brčko prorazí cestu a povystrčí ji. Vy ji potom snadno uchopíte a vyjmete i s vykrojeným středem.

Vyšlo v časopise Apetit

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Štrúdl nebo závin? Aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech
  • Zajímavosti

Štrúdl nebo závin? Aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech

Jablka můžete péct, zapékat, zavařovat i vařit, dusit nebo sušit. Upečete z nich výtečný jablečný koláč, štrúdl, perník nebo buchtu s jablky, připravíte skvělá povidla, přesnídávku či pyré. Použít je můžete jako náplň do sladkých knedlíků...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč