0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak oloupat cibuli perličku

cibule
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Perlová cibule je malá bílá cibulka, která není příliš vhodná pro uskladnění. Používá se hlavně k nakládání do sladkokyselého nálevu. A víte, jak ji oloupat?

Cibulky vsypte do hrnce s vroucí vodou, asi minutu povařte. Slijte je do cedníku a zchlaďte studenou tekoucí vodou. Poté už slupku z cibulek snadno stáhnete.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit