Zlatavý med je nejen božsky sladký, ale především přírodní a plný zdraví prospěšných látek. To všechno jsou vlastnosti, díky kterým med vykouzlí i z obyčejného chleba s máslem úžasnou lahůdku....
Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp.
...
Guláš, to je česká klasika. Pravda je, že není tak úplně náš, inspiraci jsme si vzali z Maďarska, spíše než gulyási se ale podobá perkeltu. Ten český, kterému se také s oblibou přezdívá hospodský, má přesně daný postup, díky kterému...
Cukrářský alchymista! Tak mnozí nazývají Dominiqua Ansela. Aby se mu podařilo vykouzlit ty nejkřehčí dezerty, hodně experimentoval. A při jednom takovém pokusu se zrodil legendární cronut! Hybrid mezi croissantem a donutem. Tenhle...
Obyčejná vaječná omeleta? Nenechte se mýlit. Frittaty, jak jim říkají Italové, můžete připravit na spoustu způsobů. Můžete použít spoustu surovin, které máte ve spíži, v lednici či chladničce. Navíc si vystačíte jen s jednou pánví.
...
Hledáte sýr, který je vhodný na grilování a využijete ho v kuchyni i během chladných dnů? Ochutnejte oblíbený halloumi! Polotvrdý sýr pochází z Kypru a prorazil téměř do celého světa.
...
Dubaj je známá svými luxusními hotely, mrakodrapy a světově proslulými podniky, ale nabízí také řadu restaurací, které překvapí svou chutí a autentičností, aniž by výrazně zatížily vaši peněženku. I s menším rozpočtem si můžete v Dubaji...