Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak péct těsto s medem

těsto
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Snažíte se vyhýbat bílému cukru? Zdravější variantou je sladit medem, zkuste to i v případě těsta.

Pokud jste těsto osladili medem místo cukrem, zvyšte teplotu pečení zhruba o 15° C. Použitím medu pečivo zjemníte a bude delší dobu jako čerstvé.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...