Národní specialitě, sladkým plackám pečeným bez tuku na pánvi, říkají Britové griddle scones. Na svých venkovských sídlech je opékali na železných pánvích; dnes si vystačí s těžkou pánvičkou s nepřilnavým povrchem a rovným dnem.
Suroviny
12 řezů
Suroviny
12 řezů
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 95.42 kcal
- Bílkoviny 3.5 g
- Sacharidy 12.5 g
- Tuky 3.08 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/11
Listopad 2005