Rybí karbanátky s hráškem a mátou

Rybí karbanátky s hráškem a mátou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1601 kcal
Bílkoviny 113 g
Cukr 145 g
Tuky 55 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Všechno máte doma...

Suroviny

brambory 500 g
vařené nebo bramborová kaše
losos 400 g
scezená konzerva
hrášek 150 g
rozmražený
tatarská omáčka 1 PL
sůl
pepř
mouka pšeničná hladká 3 PL
na pomoučnění
olivový olej
nebo jiný jemný olej na smažení
máta hrst
nahrubo posekané lístky, nebo lžíce sušené
citron
na pokapání
1. Brambory rozmačkejte na kaši. V míse rozdělte lososa na kousky a odstraňte případné zbytky kůže nebo větší kosti. Přidejte hrášek, mátu, tatarku a rozmačkané brambory, opepřete a osolte. Důkladně promíchejte a pomoučněnýma rukama vytvarujte osm placek. Ty pak poprašte moukou.

2. Ve velké pánvi rozpalte na středním plameni olej. Karbanátky smažte ve dvou várkách.
Opatrně je otáčejte a smaž­te po každé straně dozlatova; měly by stačit tři až čtyři minuty. Podávejte s citronem a zeleným salátem.

Obchod Apetit