Dostupný
399 Kč
279 Kč
Všechno máte doma...
1 Brambory rozmačkejte na kaši. V míse rozdělte lososa na kousky a odstraňte případné zbytky kůže nebo větší kosti. Přidejte hrášek, mátu, tatarku a rozmačkané brambory, opepřete a osolte. Důkladně promíchejte a pomoučněnýma rukama vytvarujte osm placek. Ty pak poprašte moukou.
2 Ve velké pánvi rozpalte na středním plameni olej. Karbanátky smažte ve dvou várkách. Opatrně je otáčejte a smažte po každé straně dozlatova; měly by stačit tři až čtyři minuty. Podávejte s citronem a zeleným salátem.
Komentáře
11.06.2007 14:59
Nevim, co jsem udělala špatně
04.09.2007 16:50
Apetit 2/06
10.08.2008 13:42
výborné