Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zabalit masovou roládu

Kančí roláda s bylinkami a pancettou
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Zabalení rolády může působit potíže, zejména děláte-li jí poprvé.  S vypětím všech sil obmotáte masovou roládu provázkem a výsledkem je křivý nepravidelný hrbolatý váleček, sotva podobný tomu, který dělávala babička. Trik s alobalem vám ušetří čas i starosti a roláda bude vypadat výborně.

Maso položte na rozložený alobal a pokryjte ho nádivkou. Srolujte a upevněte alobalem. Klasickým způsobem převažte provázkem a dejte do trouby. 20 minut před koncem pečení alobal odstraňte a roládu nechte dopéct, aby získala zlatavou barvu.

Související recepty

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...