Správná příprava luštěnin není obtížná. Pro jejich dobrou stravitelnost je důležité, abyste je dostatečně namáčeli a dlouho vařili. Sestavili jsme 5 přehledných kroků, které vás přípravou luštěnin názorně provedou.
...
Polská gastronomie je známá nejen slanými pokrmy, jako jsou pierogi a polévka żurek, ale i svými výjimečnými sladkostmi, které rozhodně stojí za vyzkoušení. Polské cukrovinky představují fascinující mix bohaté tradice a jedinečných surovin....
Tradice pečení svatomartinských rohlíčků sahá až do středověku a je spojena s oslavami hojnosti před začátkem adventního půstu. Patřily k hodům spolu s pečenou husou a mladým vínem. Oslovili jsme oblíbené foodblogerky a foodblogery a...
Mango je jedním z nejoblíbenějších druhů exotického ovoce. Sladká chuť s jemně nakyslými, osvěžujícími tóny a jedinečná vůně vyloženě lákají k ochutnání. Oceníte ji v dezertech, smoothies, ale i salátech a hlavních jídlech. Pokud vám...
Máloco dokáže během okamžiku vyvolat pocit domova tak jako vůně čerstvě upečeného chleba nebo vařící polévky. Tyto vůně vytvářejí útulnou atmosféru, která vás obejme už při vstupu. Když se kolem šíří aroma bylinek, pečeného masa nebo...
Dobrého jídla a pořadů o něm není nikdy dost! Proto by měli zpozornět všichni, kteří ocení inspiraci od profíků z gastronomie i populárních osobností. Od 3. listopadu budou nedělní dopoledne na televizi Nova patřit zábavné kuchařské show...
Na chladné dny nemá Ostravsko jen uhlí, ale i sladkou tajnou zbraň: vařonku. Lahodný hřejivý elixír z voňavého koření, karamelu a horké pálenky zahřeje podobně jako svařák, punč, grog či medovina a chutná tak dobře, že se stal legendou...