Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lahodné pečínky k nedělnímu obědu

pečené maso
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

V zimě instinktivně opouštíme saláty a tíhneme k sytým, hřejivým jídlům. K takovým, u kterých se příjemně a dlouze sedí u svátečního stolu s rodinou a přáteli. Vychutnejte si i vy k obědu lahodnou masovou pečínku. Nedělní pohoda zaručena!

 

Voňavý a šťavnatý – takový je dokonalý rostbíf z hovězího roštěnce. Naložte ho do česneku a servírujte s pečenými houbami. Pokud si nejste jeho přípravou jisti, poradíme vám ve škole vaření.

Francouzský způsob úpravy vepřového se vám bude líbit. Jednoduše vložíte maso spolu s cibulí do pekáče, podlijete mlékem, a za hodinu už máte lahodnou pečínku i se skvělou omáčkou. Se smetanovou bramborovou kaší a dokřupava osmaženou cibulkou je vepřové maso pečené v mléce naprosto nepřekonatelné.

Pokud vás tmavé maso právě neoslovuje, upečte si krůtí stehna na cibuli. Můžete je zaměnit i za jiné drůbeží maso. S cibulí, rajčaty a voňavým kořením bude tato pečínka vynikající. Podávejte s rýží nebo čerstvou bagetou.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč