Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (207x)
18. 7. 2014
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
Apetit
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (207x)

Pečená krůtí stehna na rozmarýnu a česneku jsou krásně šťavnatá, pečou se prakticky sama. Z jednoho nebo dvou nakrmíte celou rodinu. Jako přílohu můžete podávat rýži, brambory i těstoviny.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 188.5 kcal
  • Bílkoviny 12.75 g
  • Sacharidy 1.5 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(207 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006

Související články

pečené maso

Lahodné pečínky k nedělnímu obědu

V zimě instinktivně opouštíme saláty a tíhneme k sytým, hřejivým jídlům. K takovým, u kterých se příjemně a dlouze sedí u svátečního stolu s rodinou a přáteli. Vychutnejte si i vy k obědu lahodnou masovou pečínku. Nedělní pohoda zaručena!