0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lahůdka z grilu: sýr Halloumi

haloumi
ZDROJ: Anastasia Belousova/Pexels
sdílet:

Maso už se vám přejedlo? Ozvláštněte letní grilování sýrem halloumi. Na jeho chuť jen tak nezapomenete.

Sýr původem z Kypru je velmi oblíbený v celém Řecku a na Středním východě.

  • Vyrábí se ze směsi kozího a ovčího mléka, někdy také s přídavkem mléka kravského.
  • Má pevnou strukturu, jemnou konzistenci a slanou chuť.

Halloumi je ideální na grilování a smažení, protože se rozpouští při vyšších teplotách než jiné sýry a zachovává si pevnou strukturu. Může za to jeho relativně nízký obsah tuku.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč