Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Indické jednohubky se špenátem a halloumi
ZDROJ: Apetit
sdílet:
2.8/5 Počet hodnocení: 4
Do hodiny Velmi snadné Na 20 kousků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1588 kcal
Bílkoviny 74 g
Sacharidy 96 g
Tuky 100 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Špenát po indicku si zamilujete! A tyhle pikantní vegetariánské jednohubky taky! 

Suroviny

česnek 1 stroužek
drcený
garam masala 1 ČL
sůl mořská
nebo jiný bílý slaný sýr vhodný k opékání
naan 2 ks
indický chléb (prodává např. Marks & Spencer)

1 V pánvi na másle opékejte česnek a koření garam masala asi 30 sekund. Přidejte špenát a míchejte, až zavadne. Osolte, ale s citem, sýr je slaný dost.

2 Sýr halloumi nakrájejte na kostky, rozložte je na plech a pod grilem je opečte dozlatova. Pod grilem lehce rozpečte i naan. Potřete ho špenátovou směsí a potom rozkrájejte na čtverečky. Na každý připíchněte kousek halloumi a zajistěte párátkem. Podávejte horké. 

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/12

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč