0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Indické jednohubky se špenátem a halloumi

Indické jednohubky se špenátem a halloumi
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Indické jednohubky se špenátem a halloumi

Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné Na 20 kousků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1588 kcal
Bílkoviny 74 g
Sacharidy 96 g
Tuky 100 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Špenát po indicku si zamilujete! A tyhle pikantní vegetariánské jednohubky taky! 

Suroviny

máslo 1 PL
česnek 1 stroužek
drcený
garam masala 1 ČL
baby špenát 80 g
sůl mořská
sýr halloumi 250 g
nebo jiný bílý slaný sýr vhodný k opékání
naan 2 ks
indický chléb (prodává např. Marks & Spencer)

1 V pánvi na másle opékejte česnek a koření garam masala asi 30 sekund. Přidejte špenát a míchejte, až zavadne. Osolte, ale s citem, sýr je slaný dost.

2 Sýr halloumi nakrájejte na kostky, rozložte je na plech a pod grilem je opečte dozlatova. Pod grilem lehce rozpečte i naan. Potřete ho špenátovou směsí a potom rozkrájejte na čtverečky. Na každý připíchněte kousek halloumi a zajistěte párátkem. Podávejte horké. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/12

Apetit magazín

AD
Domácnost na míru? Jde to hravě a jednoduše!
  • Tipy a triky

Domácnost na míru? Jde to hravě a jednoduše!

Interiérový design zažívá velký boom. Jeho nedílnou součástí jsou domácí spotřebiče. Díky konceptu Bespoke si je nyní můžete přizpůsobit na míru. Nejen o něm, ale i o nových trendech v designu spotřebičů si s product managerem ze...

Obchod Apetit