0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Máte maso stále tvrdé?

opékané maso
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Některá masa jsou tvrdá, přestože je vaříme i několik hodin. Co si počít, abychom se přece jen nakonec dočkali měkké pochoutky?

 

Pokud máme maso i po několika hodinách vaření jako podrážky, vyzkoušejte přidat trochu prášku do pečiva, octa nebo jedlé sody. Každá z těchto ingrediencí dokáže způsobit divy a proměnit maso v poživatelnou pochoutku.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč