Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
3,3 (12x)
18. 7. 2014
Maso s hříbky a bramborovými kuličkami


> 60 min
3,3 (12x)
S čerstvými hříbky dušenými na másle vynikne telecí, ale i vepřové řízky a kotlety.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5

Na kuličky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1243.6 kcal
  • Bílkoviny 15.2 g
  • Sacharidy 51.2 g
  • Tuky 105.6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva