Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na stůl se nese… PIVO

pivo
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Vychutnejte si náš národní nápoj v oroseném půllitru i na talíři! Pivní delikatesy jsme s pomocí expertů spárovali se špičkovými pivy z malých českých pivovarů tak, abyste si užili jejich dokonalou souhru.

Párování jídel s pivy je nový celosvětový trend, který podporuje chuťovou rozmanitost piv. Dobře zkombinované pivo a jídlo vám totiž ukážou úplně nový chuťový rozměr. Na pomoc při párování jsme si přizvali experty Honzu Kočku a Vítka Dvořáka – oba kromě jiného působí v pivotéce Pivní rozmanitost, kde si můžete doporučované produkty z malých pivovarů koupit. Jejich tipy najdete přímo u receptů.

6 jídel s pivem:

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty
  • Zajímavosti

Jak zubaři změnili svět sladkostí: Příběh vzniku cukrové vaty

Na žádném vinobraní, pouti ani jarmarku nesmí chybět sladké a nadýchané obláčky na špejli. Věděli jste, že cukrovou vatu vymyslel před více než sto lety zubař? Ten, který vám běžně říká, abyste se cukru vyhýbali? Sladký paradox, po kterém...
KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře znáte kulinářské techniky?

Moderní gastronomii si dnes nelze představit bez správných technologických postupů při přípravě jídel. Tepelné úpravy patří mezi nejoblíbenější, protože zlepšují stravitelnost pokrmů a ničí škodlivé mikroorganismy. Připomeňte si s námi...