0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pětkrát podzimní zavařování

zavařenina - ovocný džem
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:
Přestože hlavní sezonou zavařování je bezesporu léto, i na podzim dozrávají plody, které stojí za to uchovat ve sklenicích. A až se vás zima zeptá, co jste dělali na podzim, sáhněte do spíže pro některou ze zavařenin podle našich receptů. Neobvyklé marmelády, rosoly či likéry – všechny stojí za vyzkoušení.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč