Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
4,3 (8x)
18. 7. 2014
Jahodová zavařenina


< 20 min
4,3 (8x)

Vařená podle starobylého receptu, nejšťavnatější, nejčervenější a také nejkrásnější. Zkuste ji také, je i nejlepší! Voňavá zavařenina postupně zrosolovatí, a to díky pektinu v rybízu, který jí také dodá pikantní navinulou chuť. Jestli ji nevymlsáte rovnou ze skleničky, dejte si ji s čerstvým pečivem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1,5kg

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1,5kg

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6920 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 1690 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Čas jahod je tu. Máme 10 důvodů, proč je mlsat. Jak na nejlepší jahodový džem? Kromě jahod potřebujete už jen další tři suroviny

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006