Vařená podle starobylého receptu, nejšťavnatější, nejčervenější a také nejkrásnější. Zkuste ji také, je i nejlepší! Voňavá zavařenina postupně zrosolovatí, a to díky pektinu v rybízu, který jí také dodá pikantní navinulou chuť. Jestli ji nevymlsáte rovnou ze skleničky, dejte si ji s čerstvým pečivem.
Suroviny
na 1,5kg
Suroviny
na 1,5kg
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6920 kcal
- Bílkoviny 10 g
- Sacharidy 1690 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
- Čas jahod je tu. Máme 10 důvodů, proč je mlsat. Jak na nejlepší jahodový džem? Kromě jahod potřebujete už jen další tři suroviny
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/6
Červen 2006