Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Skladování feferonek

chilli paprička
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nespotřebovali jste během vaření všechny feferonky? Zkuste náš tip a vydrží vám déle jako čerstvé.

Vložte je do sklenice s octem, dobře ji uzavřete a dejte do lednice. Zabráníte tak příliš rychlému rozkladu.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...