Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zbyly vám olivy?

olivy
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nevíte, co dělat s olivami, které zbyly po večírku? Nechte se inspirovat našimi tipy a žádná oliva nepřijde nazmar.

 

Olivy rozmixujte nebo pomocí lisu na česnek propasírujte. Vzniklou pastu, ochucenou česnekem a bylinkami, můžete využít jako náplň do vepřové panenky. Bude se vám hodit i ke kuřecím stehýnkům po italsku a smícháním pasty a sardelek získáte skvělou tapenádu na topinky.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč