0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pohlreich bude mít nový podnik. Tentokrát nepůjde o restauraci

Pohlreich
ZDROJ: Se souhlasem Zdeňka Pohlreicha, Archiv TV Nova
sdílet:

Zdeňek Pohlreich po právu patří k ikonám české gastronomie. Vede tři restaurace, píše a vydává kuchařky, produkuje televizní pořady a v současné době ho můžeme vidět v novém pořadu, v němž hledá nejlepší restauraci v Česku. V podcastu Čestmíra Strakatého navíc prozradil, že chystá nový podnik – cukrárnu Dolce by Imperial. 

Pořad, který se vysílá od začátku března na Primě, není tentorkát o hledání chyb, jako tomu bylo v pořadu Ano, šéfe!. V každém díle Pohlreichova souboje restaurací se utkají dva podniky, které mají podobný koncept – vaří českou kuchyň, asijskou, italskou... Vyhraje ten, kdo si nejlépe poradí se splněním úkolů. 

Čtvrý podnik měl otevřít už letos

Zdeněk Pohlreich stíhal ještě při natáčení soutěže plánovat nový byznys – otevření svého čtvrtého podniku Dolce by Imperiál. K podniků Divinis, Café Imperial a Next Door by Imperial tak přibude cukrárna, která se bude nacházet u Masarykova nádraží v Praze. Otevřená měla být už letos, ale kvůli zvýšeným cenám stavebních prací a materiálu se slavnostní otevření přesune až na příští rok.  

[[nid:40264]]

Je to ve fázi, kterou miluji. Prodělávají se peníze, ale výrobky z toho každý den vycházejí lepší a lepší. Učíme se, máme hromadu technologií, s kterými jsme nikdy nepracovali. Už umíme chleba, sladké a teď k tomu musíme udělat ještě funkční obchodní model. Je to neskutečně zábavná věc a pro mě nikdy nepřestane být fascinující, co všechno se dá vymyslet z trošky mouky, vody a pár nenápadných přísad,“ říká český šéfkuchař v podcastu Čestmíra Strakatého. 

Zdroj: podcast Čestmíra Strakatého, Czech Crunch

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Jarmila Černá

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
AD
Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly
  • Lidé a jídlo

Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly

Horké sluneční paprsky se už pomalu hlásí o slovo a s nimi přichází i jedno z nejoblíbenějších ročních období. Prázdniny a léto, mnoho radostí a zážitků, čas dovolené a pozitivnějších vibrací. A také nová příchuť zmrzlin. ...
AD
Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  
  • Zajímavosti

Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  

Na Balkáně je nedílnou součástí prostřeného stolu. Doprovází grilovaná masa, ryby i pečivo, voní létem a pozornost přitáhne sytě červenou barvou. Jeho skvělá chuť nenechá nikoho na pochybách, že na slunci vyzrálé papriky v podobě ajvaru...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč