Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,4 (11x)
25. 12. 2013
Sklenička mozzarella, pesto & sušená rajčata


< 30 min
4,4 (11x)

Silné chutě v těchto skleničkách mírní smetanově hebká mozzarella. Doporučujeme podávat s lehkým pečivem nebo s tyčinkami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 4-6 skleniček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 4-6 skleniček

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 712 kcal
  • Bílkoviny 36 g
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 52 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/1

Silvestr u vás domaRecepty pro zdraví a energiiJak si užít citrony, zázvor, javorový sirup...Novoroční oběd

Související články

Burrito ve skle

Zpátky do režimu aneb Jak na svačiny a obědy do práce?

Návrat do běžného režimu plného práce a povinností už klepe na dveře. S tím je často spojeno, že nemáme čas na pořádné jídlo během dne a odbýváme se něčím rychlým a nezdravým. Ale i v práci se dá díky lahodným jídlům v krabičkách či skleničkách dodržovat solidní stravovací režim a my vám přinášíme pár tipů, jak na to!