Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeptejte se redakce: Mascarpone

tiramisu
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Krémové mascarpone naleznete v mnohých dezertech. Nejsme právě zastánci náhražek, ale když mascarpone neseženete, lze si z času na čas vypomoci i náhradou. 

Chtěla jsem se zeptat, čím nahrazujete mascarpone při pečení? V Tiramisu ho běžně nahrazuji pomazánkovým máslem nebo lučinou, ale to se nepeče. Péct s lučinou jsem ještě nezkoušela a tak řeším dilema, co použít na pečení místo mascarpone... Láká mě Koláč s malinami a bílou čokoládou... Děkuji všem za radu :)

Pokud nemám mascarpone dá se použít italský syr Ricotta. Pokud není ani ten - nahrazuji ho tvarohem. je ale pravda, ze mascarpone je z nich všech nejhladší a nejvíc smetanový. :-)
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč