Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (17x)
30. 9. 2016
Jahodové tiramisu bez vajec
pixabay.com
Lahodné jahodové tiramisu
pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (17x)

Tenhle dezert má velkou letní výhodu – nepřipravuje se v troubě, ale v mrazáku. Jeho základem je dobrý jemný tvaroh, smetana a křupavé piškoty, které by měly nasáknout likérem, ale neměly by se úplně rozmočit. Želatina dezert zpevní – a jahody z něj vytvoří aromatickou bombu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 4907.25 kcal
  • Bílkoviny 224.75 g
  • Sacharidy 687 g
  • Tuky 123.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004