Hodnocení receptu
Průměr: 4.3 ()
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1832 kcal
Bílkoviny 94 g
Sacharidy 207 g
Tuky 61 g
Vláknina 26 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křupou, voní a chutnají! Tyto sendviče si zamilujete pro jejich jednoduchost i jedinečnou chuť.

Suroviny

tuňák (konzerva) 200 g
tuňák v rostlinném oleji možno nahradit jinými rybami
jarní cibulka 3 ks
nasekaná najemno i s natí
majonéza 4 PL
chleba 3 plátky
tmavý
sýr 50 g
strouhaný tvrdý sýr
sůl
pepř
paprika sladká
na poprášení

Postup

1

Nálev z plechovky slijte a maso promíchejte v misce s cibulkou a majonézou. Osolte a opepřete, ryba snese i výraznější okořenění.

2

Gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat.

3

Chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/4

Komentáře

Anonym

kdo by řekl že to bude taková lahůdka??!mňáááám!!..jdu si udělat další:)

Apetit magazín

K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka
  • Suroviny

K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka

Klikva bahenní nebo velkoplodá je původní americká rostlina, která je příbuznou naší lesní brusinky. Protože se jí červené bobule klikvy chutí i vzhledem velmi podobají, vžilo se u nás pro ni označení „kanadská brusinka“. Nejčastěji se...
Čočka: skryté bohatství i neznámé druhy
  • Tipy a triky

Čočka: skryté bohatství i neznámé druhy

Tato nenápadná rostlina se pěstuje přes 8 tisíc let. Je hodnotným zdrojem bílkovin, železa, vlákniny a dalších prospěšných látek. Čočka není jen hnědá, v české kuchyni se zabydlela červená čočka a pomalu do ní prostupuje i černá čočka ...

Obchod Apetit